Docent Techniek

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029017

Over de functie

Jij hebt groot technisch inzicht én kan goed met jongeren overweg. Met de juiste tools in huis sta jij volgend schooljaar graag voor de klas in en rondom de regio Twente.

Als docent techniek laat jij jouw leerlingen dagelijks zien welke rol techniek in ons dagelijks leven speelt. Je lessen zijn sterk gericht op de praktijk, maar je doceert ook theorie ter ondersteuning. Als docent techniek ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Onderwerpen als werktuigbouwkunde, elektrotechniek en motorvoertuigentechniek klinken jou als muziek in de oren. Het vak techniek is niet alleen leuk, er is ook grote behoefte aan technische mensen.

Voor een opdrachtgever in de regio van Salland zijn wij op zoek naar een docent techniek voor 18 lesuren. Het gaat om een vervanging die een aantal maanden kan duren. Je gaat dan les geven aan eerste- en tweedejaars vmbo basis-, havo- en vwo-klassen.

Functie eisen

• Tweedegraads bevoegd
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen