IC verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9028956

Over de functie

Zorgen moet je doen, niet maken. Maak jij het verschil in de zorg? Dan kom ik graag met je in contact!

Als IC verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de groep patiënten met de meest complexe zorgvraag. Je bent het aanspreekpunt voor zowel de patiënt als de familie en de andere disciplines binnen het team. Met de collega’s bespreek je ook welke zorg iemand nodig heeft om een volledig behandelplan te kunnen opstellen.

Op de Intensive Care verzorg en begeleid je patiënten in een levensbedreigende situatie, daarom is het van belang dat je in acute situaties snel en zorgvuldig beslissingen kunt nemen. Tijdens een werkdag bewaak je een gevarieerd aanbod van patiënten, waardoor je met verschillende soorten medische apparatuur werkt. Aan de hand van diverse controles (bijvoorbeeld hartslag, ademhaling en bloeddruk) bepaal je of er extra stappen genomen moeten worden. Verder ben je bezig met de reguliere verpleegkundige handelingen.

Functie eisen

  • MBO/HBO gediplomeerd verpleegkundige met specialisatie IC
  • BIG geregistreerd
  • Recente en relevante werkervaring
  • Bevoegd en bekwaam met alle verpleegtechnische handelingen
  • Stressbestendig

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Marieke Schoonakker

recruiter van de vacature

Marieke Schoonakker