Uitkeringsadministrateur Sociale Zaken

  • Category sociaal domein
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9028776

Over de functie

Ben jij administratief sterk en heb jij oog voor details? Kennen cijfers geen geheimen voor jou? Beschik je daarnaast over gemeentelijke ervaring? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor een van onze opdrachtgevers in omgeving Eindhoven ben ik op zoek naar een Medewerker Uitkeringsadministratie Debiteuren binnen het Sociaal Domein. Als administrateur richt jij je op het verrichten van complexe administratieve werkzaamheden. Je handelt aanvragen af op het gebied van de uitkeringsadministratie voor de Wet Werk en Bijstand (WWB). Tevens voer je wijzigingen en beëindigingen door. Het maken van herberekeningen bij wijzigingen behoort tet jouw takenpakket. Ook beantwoord je vragen van consulenten, klanten en externe instanties.
Als Medewerker Uitkeringsadministratie heb je een actieve houding, denk je in mogelijkheden en ga je zorgvuldig met gegevens om.

Functie eisen

- Een afgeronde MBO opleiding (bijv. bedrijfsadministratie);
- Relevante ervaring binnen een gemeente als medewerker uitkeringsadministratie;
- Ervaring met GWS4all of Suite;
- Kennis van belasting -en sociale wetgeving.

Wat biedt Maandag®?
Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op met mij!

Ruth.Wilms@maandag.nl
0610957167

recruiter van de vacature

Ruth Wilms

recruiter van de vacature

Ruth Wilms