Opzichter Mutatie Onderhoud

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9028720

Over de functie

Maandag® Leeuwarden is op zoek naar opzichters die bekend zijn met de woningcorporatie sector. Je onderscheidt jezelf door je technische achtergrond en zelfstandige aanpak.
Binnen de functie van opzichter dagelijks onderhoud ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten en het uitvoeren van voor- en eindinspecties. Daarnaast heb je veel ervaring in het uitvoeren van mutatie-onderhoud en reparaties. Tevens houdt je je bezig met het uitzetten van offertes en houdt je toezicht op de uitvoering van externen. Jij houdt het overzicht op de meerjarenbegroting en levert een bijdrage aan de onderhoudsbegroting klachten en mutaties.
Sta jij stevig in je schoenen? Door de eerdere ervaringen die je hebt opgedaan binnen het werkveld. Ben jij die professional die volledig bekend is met de laatste ontwikkelingen binnen de corporatie wereld? Dan kom ik graag in contact met jou!

Functie eisen

- Opleidingsniveau HBO bouwkunde
- Je bent 36 uur beschikbaar
- Aantoonbare ervaring als opzichter bij meerdere woningcorporaties
- In het bezit van rijbewijs B

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse?
Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nl

recruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij