Projectleider Brabant

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028716

Over de functie

Binnen Maandag® Eindhoven zijn wij voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar een ervaren projectleider die binnen diverse gemeenten in Zuid-Oost Brabant aan de slag kan.

Projecten leiden is waar jij goed in bent en energie van krijgt. Je geeft sturing aan alle lopende projecten binnen de gemeente en dit doe je door projectmatig te werken. Je stelt meetbare (hoofd)doelen op, je definieert resultaten op lange termijn en vertaalt deze naar een haalbaar stappenplan. Wanneer beoogde resultaten niet gehaald dreigen te worden, grijp je tijdig in. Daarnaast is het jouw taak om risico’s en verwachtingen te managen en een goede afweging te maken tussen tijd, geld, kwaliteit en (beoogde) opbrengsten.

Je betrekt collega’s, het bestuur en externe partijen bij deze projecten om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Ook vang je signalen vanuit de inwoners van de gemeente op en houd je hen op de hoogte van alle ontwikkelingen. Goede communicatie is hierin van het grootste belang. Daarnaast heb je een verbindende rol en onderhoud je contact met alle betrokkenen. Jij bent een echte netwerker en je weet relaties goed op te bouwen en te onderhouden en je weet collega’s te enthousiasmeren om zo gestelde doelen te behalen. Je communicatief zeer vaardig, commercieel ingesteld en je beschikt over een flinke dosis lef. Je bent een creatieveling die beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en is het leiden van complexe projecten iets waar jij niet voor terugdeinst.

Functie eisen

- In het bezit van een relevant HBO of WO diploma
- Concrete ervaring met het coördineren of leiding geven aan projecten binnen een gemeente
- Politiek sensitief
- Bereid om verschillende projecten aan te nemen

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers