Docent Duits

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9028642

Over de functie

Als docent Duits ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alhoewel Duits niet altijd als favoriete leertaal wordt gezien weet jij de leerlingen toch het belang van het communiceren met onze oosterburen bij te brengen. Jij haalt je voldoening uit ontwikkeling van de leerlingen en hoe zij steeds meer van de taal opsteken en gaan gebruiken. Jij legt hen de stof uit op een manier die aansluit bij hun behoeftes en belevingswereld. Je bent als docent zeer betrokken, wilt dat ze zo goed mogelijk voorbereid zijn op hun toetsen en examens en werkt middels een duidelijke structuur en planning in je lessen.
Voor twee scholen in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een docent zoals jij.

De eerste school zoekt een docent tot februari voor 6 lesuren. Deze school heeft twee locaties waarbij jij zult les gaan geven op de VMBO locatie. Deze leerlingen kiezen vanaf hun tweede jaar al een specifieke beroepsrichting wat varieert van economie en ondernemen tot producten, installeren en energie. Je zult gaan lesgeven aan VMBO basis, kader, mavo xtra en lwoo leerlingen.

De tweede school in regio Utrecht is op zoek naar een docent Duits voor 0.6 FTE tot het einde van het schooljaar. Deze kleinschalige school biedt onderwijs aan VMBO leerlingen. Bijzonder aan deze school is dat zij een onderwijsconcept hanteren waarbij leerlingen worden gestimuleerd buiten hun comfort zone te treden. Denk hierbij aan kennismakingen met het bedrijfsleven en diverse projecten buiten de school, uiteraard met de nodige begeleiding en steun van docenten. Daarnaast beschikt het ook over het keurmerk 'gezonde school' waarbij leerlingen worden uitgedaagd gezonder te eten en te bewegen.

Heb jij affiniteit met deze doelgroep en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag met je in contact via jonne.denouden@maandag.nl of 06 57 56 98 28.

Wat houdt het werk via maandag® dan in?
Via maandag® werk je met tijdelijke, langere projecten, waardoor jij verschillende werkzaamheden hebt en bij verschillende scholen een kijkje in de keuken kunt nemen. Tegelijkertijd kan maandag® je de (financiële) zekerheid bieden waar jij behoefte aan hebt. Benieuwd naar onze projecten? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Wat biedt maandag® jou?
- Begeleiding van je recruiter en accountmanager gedurende de tijd dat je bij ons werkt; bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatievoorbereiding;
- Projecten op verschillende scholen naar gelang jouw voorkeuren;
- De mogelijkheid om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en trainingen in samenwerking met de maandag® academy;
- Marktconform salaris en ook vakantiegeld, pensioenregeling en vakantiedagen worden voor je geregeld.

Functie eisen

Functie-eisen
- Je bent sterk didactisch en pedagogisch onderlegd
- Je hebt een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid als Docent Duits

Kom met mij in contact!
Je kunt me bereiken via jonne.denouden@maandag.nl of via 06 57 56 98 28

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden