Docent Techniek

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028609

Over de functie

Voor een school in de provincie Groningen is Maandag® op zoek naar een 2de graads Docent Techniek voor 32 klokuren per week. Heb jij kennis en ervaring met het lesgeven binnen het VMBO? Dan ben ik op zoek naar jou!

Ben jij de getalenteerde docent die in het bezit is van een lesbevoegdheid of in opleiding en die op een eigentijdse wijze invulling kan geven aan lessen? Daarnaast heb je oog voor het begeleiden en ondersteunen van je leerlingen. Je lessen bereid je goed voor en je kijkt de toetsen en werkstukken na. Verder draag jij je steentje bij aan het ontwikkelen van het lesmateriaal. Je neemt deel aan vergaderingen en deelt waar nodig je kennis en ervaring.

Als docent bij Maandag® zorg je voor innovatieve lessen en verwonder jij de leerlingen. Je geeft de leerlingen een glimlach van oor tot oor, daar doe je het voor!

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een salaris conform de onderwijs cao en je krijgt uiteraard de schoolvakanties doorbetaald. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast maak je deel uit van een groep onderwijskundige om kennis te vergoten.

Functie eisen

• In het bezit zijn van een tweede graad bevoegdheid voor Techniek of je bent in opleiding
• Gemotiveerd, pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk

recruiter van de vacature

Alet Boerma

recruiter van de vacature

Alet Boerma