Assistent controller

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9028602

Over de functie

Voor woningcorporaties in omgeving Breda is Maandag® regelmatig op zoek naar ervaren assistent controllers. Het aantal uur is 36 uur en de opdrachtduur is varieërend.
Maandag® Breda is hard op zoek naar financiële professionals die zich onderscheiden door de vele werkervaring die zij opgedaan hebben als Interim Professionals.
De Professional die ik zoek, is volledig bekend met de laatste ontwikkelingen binnen de corporatie wereld. Om de functie succesvol te vervullen is het belangrijk dat je je initiatiefrijk opstelt en daarnaast zeer onafhankelijk beweegt binnen de kaders. Jij weet op een juiste manier de verslagen terug te koppelen aan het management. Processen als de jaarrekening en begroting, kennen strakke deadlines en wettelijke richtlijnen. Je bent communicatiefvaardig en zeer assertief. Jij als interim assistent controler bent door je opgedane werkervaring ben direct inzetbaar. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen krijg je veel energie te beginnen aan een nieuw avontuur voor lange of kortere tijd. Je kan goed samenwerken en bent zelfstandig en accuraat.

Functie eisen

- Werkervaring als assistent controler
- Afgeronde HBO studie in de richting van financieel of economie
- Beschikbaar voor minimaal 24u
- Ervaring als interim in de woningbouw branche of minimaal voor 2 woningcorporaties werkzaam geweest in de afgelopen 10 jaar.
- In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?
Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen.

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen