Toezichthouder Bouw

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9028593

Over de functie

Ben jij een bouwkundige die er niet zomaar vanuit gaat dat alles volgens de regels voorloopt? Check en controleer jij liever alles eerst? Heb jij gemeentelijke ervaring? Dan ben jij de juiste persoon voor de functie Toezichthouder Bouw bij Maandag®! Instappen met een vast dienstverband waarbij je gedetacheerd wordt bij verschillende gemeentes.

De werkzaamheden

Als Toezichthouder Bouw ben je namens de gemeente werkzaam op de meest uiteenlopende locaties; van grote bouwterreinen in de buitenlucht tot een gezellig dorpscafé in aardbevingsgebied. Hierbij check jij met jouw bouwkundig oog of de voortgang van het pand en project conform bouwbesluit, vergunning en bestemmingsplan verloopt. Je rapporteert je bevindingen en maakt melding van overtredingen.

Functie eisen

Functie eisen
Wat wij vanuit Maandag® vragen:
- Je hebt een MBO/HBO diploma Bouwkunde
- Je hebt goede kennis van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht
- Je bent tenminste 24 uur per week beschikbaar en bij voorkeur fulltime
- Je hebt ervaring op het gebied van toezichthouder of handhaver binnen de publieke sector

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een contract overeenkomstig schaal 8/9 van de CAO CAR-UWO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden om in jezelf te investeren middels diverse trainingen. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk uit te breiden.

Ben jij de juiste persoon voor Maandag?

Maak je interesse kenbaar via 06-22194297/Jasper.Koehorst@maandag.nl

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst