projectleider planmatig onderhoud

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9028586

Over de functie

Voor verschillende corporaties in de provincie Noord-Brabant is Maandag® Breda regelmatig op zoek naar projectleiders planmatig onderhoud binnen de woningcorporaties sector. Het aantal uur en de duur van de functie kunnen per opdracht verschillen. Wel kenmerk jij jezelf dat je mee wilt werken aan verandering. Tevens zijn wij op zoek naar een projectleider die bij Maandag® in (vaste) dienst wil treden en gedetacheerd zal worden bij verschillende corporaties in de regio.
Maandag® Breda is hard op zoek naar projectleiders die zich onderscheidden door de vele werkervaring die zij opgedaan hebben als Interim Professionals. De Professional die ik zoek is volledig bekend met de laatste ontwikkelingen binnen de corporatie wereld. Daarnaast speel je in op de behoeften van onze interne- en externe belanghebbenden en houd je voeling met de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. De technische wensen van klanten zijn jou bekend en je weet deze te vertalen naar voorstellen binnen het eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je bent communicatief vaardig en door je opgedane werkervaring direct inzetbaar. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen krijg je veel energie te beginnen aan een nieuw avontuur voor lange of kortere tijd. Je ziet toe op de naleving van gemaakte afspraken en contractuele verplichtingen daarnaast monitor je de kwaliteit en het budget. Wanneer er afwijkingen zijn grijp je in op correcte wijze en zorg je dat het proces weer goed verder verloopt.

Functie eisen

- Werkervaring als projectleider onderhoud
- Beschikbaar voor minimaal 24u
- Ervaring als interim in de woningbouw branche of minimaal voor 2 woningcorporaties werkzaam geweest in de afgelopen 5 jaar.
- In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?
Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen