Recruiter

  • Category maandag intern
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9028569

Over de functie

Hé Sherlock, tijd om aan een nieuwe case te beginnen? Word recruiter bij Maandag® Maastricht!

Verpleegkundigen, docenten en bouwkundigen lastig te vinden? Kom maar op met dat speurwerk! Voor jou blijft niets een onopgeloste zaak.

Je accountmanager haast zich naar binnen met een vacature. Meteen klap jij je laptop open, bouwt een zoekstring in Google en schakelt je connecties in. Iedereen die in aanmerking komt bel je op of stuur je een bericht.

Je krijgt een bericht terug. Bart heeft interesse, maar wel voor een minder aantal uur. Even verder zoeken nog. Je krijgt een bekende aan de telefoon. Die komt met de gouden tip: een ex-collega, Janine, zit niet meer op haar plek. Meteen doorpakken nu. Na een leuk telefoongesprek mag je Janine voorstellen bij de opdrachtgever. Yes! Meteen roep je je accountmanager erbij.

Maar voor jou is één tip, geen tip. Je belt Bart terug en weet hem ervan te overtuigen dat hij deze toffe vacature toch echt met jou moet komen bespreken. Jullie hebben meteen een leuke klik en zoomen in op de wensen van Bart. Je weet hem te overtuigen. Nog een kandidaat in de pocket!

Je accountmanager weet voor beiden een gesprek te regelen. Na het laatste gesprek belt hij met goed nieuws: Janine mag beginnen! Op naar de volgende match…

Come and Sherlock with us!

Functie eisen

  • Maandag® Maastricht zoekt een persoon, geen cv
  • Dus...overtuig me! Hoe onderscheid jij je van concurrent?
  • Oppakken, aanpakken, doorpakken. Daar houden we van.
  • Bij je eerste match trakteer je op vlaai. Je lievelingsvlaai natuurlijk!

Over het bedrijf

De mensen van Maandag® beschikken over diverse eigenschappen. Werklust met een flinke scheut optimisme. Een shotje gezonde kritiek om de zaak scherp te houden. En, een tikkie verrassend wellicht, een paar druppels zelfspot om het af te maken. Wat af te maken? Het werk natuurlijk!

recruiter van de vacature

Maud Sijstermans

recruiter van de vacature

Maud Sijstermans