Recruiter

  • Category maandag intern
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028569

Over de functie

De medailleteller loopt bij de Olympische Spelen aardig op voor Nederland. Alle winnaars hebben hier hard voor gewerkt, geven niet op en proberen zichzelf continu te verbeteren. Maandag® Maastricht gelooft ook in deze kracht. Word jij onze nieuwe recruiter?

De warming-up op de Maandag® Academy zit erop. Alle spieren zijn warm, de schaatsen zijn geslepen en je hebt zin om te knallen.

Samen met je accountmanager ga je meters maken. De 500 meter, de 1500 én de ploegenachtervolging. Steeds zijn jullie de concurrent, soms ook je collega, een zet voor. Jij zorgt voor de juiste kandidaten, de beste alternatieven en voorkomt een uitglijder. En anders…is het vallen en weer opstaan!

Hoe maak je steeds die match en kans op die gouden plak? Je zoekt de kandidaten, werft ze door je creatieve vacatureteksten en spreekt ze uitgebreid hier op kantoor. Wanneer nodig voer je een onderhandeling. Jij zult winnen!

En die overwinningen moeten gevierd worden natuurlijk! Dat doen we in ons eigen Holland Heineken Huis tijdens de vrijdagmiddag borrel. Hét moment om na een drukke week bij te kletsen met je collega’s en te proosten op successen van die week.

Ready, set go?!

Functie eisen

- Maandag® Maastricht zoekt een persoon, geen cv (getuige Esmee Visser)
- Dus...overtuig me! Hoe onderscheid jij je van concurrent?
- Oppakken, aanpakken, doorpakken. Daar houden we van.
- Bij je eerste match trakteer je op vlaai. Je lievelingsvlaai natuurlijk!

recruiter van de vacature

Maud Sijstermans

recruiter van de vacature

Maud Sijstermans