Servicedeskmedewerker ICT

  • Category ict
  • Region groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9028564

Over de functie

Ben jij die vraagbak, spin in het web en bedrijf jij graag topsport in de ICT? Ben je tevens een duizendpoot met als motto ‘Verbeter de wereld begin met bij jezelf’? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als servicedesk medewerker ben je werkzaam op de afdeling Automatisering / Servicedesk bij een overheidsinstelling. De servicedesk is het aanspreekpunt voor onder andere het registreren, oplossen, en afmelden van klantvragen met betrekking tot ICT. Aan jou de taak om klanten / medewerkers mee te nemen in het creëren van een oplossing.

Vragen over applicaties, het netwerk en accounts vereisen een continue focus in combinatie met een communicatief sterk vermogen. Uiteraard is dit jouw tweede natuur en vind jij voor elk probleem een oplossing. Sterker, jij smoort het probleem in de kiem waardoor jij jezelf in no time onmisbaar maakt op de afdeling.
Met de zekerheid van een vast dienstverband word je gedetacheerd in de regio Noord-Nederland bij provincies, gemeentes of zorginstellingen om vanuit daar interim opdrachten uit te voeren. Je kunt instappen met een vast dienstverband. De duur van een opdracht is gemiddeld 9 maanden.

Functie eisen

Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met:
• ICT gerichte MBO opleiding.
• Jij bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken en je vindt het leuk om service te verlenen.
• Je bent communicatief vaardig, enthousiast en proactief.
• Sociale vaardigheid voor het operationele en klantgerichte contact met gebruikers.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de publieke sector blij en beter van, maar jij ook!
Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer of we faciliteren een lease auto. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot het voorwaardenpakket. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct of neem contact met mij op. Ik ben bereikbaar op nummer 0620329401 of via lidy.huizinga@maandag.nl

recruiter van de vacature

Lidy Huizinga

recruiter van de vacature

Lidy Huizinga