Trainee Kwaliteitszorg DIV

  • Category ict
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028560

Over de functie

Voor een mooie en gedreven gemeente in het Groene Hart zoek ik een Trainee Kwaliteitszorg DIV. Het doel van deze opdracht is het ontwikkelen van een kwaliteitssysteem gericht op de informatiehuishouding van de gemeente. Een trainee kwaliteitszorg houdt zich bezig met de kwaliteitscontrole en verbetering van de digitale informatiehuishouding van de gemeente.

Je gaat aan de slag met het analyseren van de informatieobjecten en metadata in werkprocessen. Je maakt en verbetert van bijbehorende proces-kenniskaarten. Ook houd je je bezig met het controleren van afgeronde zaken in het DMS van de gemeente op juistheid en volledigheid. Van deze controles maak je rapportages in Excel en PDF, bereid je gesprekken voor en ondersteun je de recordmanager en kwaliteitsmedewerkers op het gebied van kwaliteitsverbetering. Je helpt mee aan de voorbereiding van de controles op afgeronde zaken in het DMS en de ontwikkeling van de integrale uitrol van het kwaliteitssysteem.

Functie eisen

Wie zoeken wij?
- Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau, bij voorkeur op het gebied van Informatiemanagement, ICT of bedrijfskunde.
- Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met Excel
- Je bent communicatief vaardig en een teamspeler
- Je werkt pietje precies, je hebt oog voor detail en je bent innovatief
- Maar je bent vooral enthousiast en je hebt zin om aan de slag te gaan in deze gave functie.

Interesse? Reageer zo snel mogelijk met een inhoudelijke motivatie.

recruiter van de vacature

Faye de Meij

recruiter van de vacature

Faye de Meij