Leerkracht groep 5

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028454

Over de functie

De leerlingen van de middenbouw zijn op zoek naar een leerkracht die zich richt op de leerdoelen en ook gericht is op de persoonlijke groei van de leerlingen.
De school heeft aandacht voor de talenten van kinderen en zo krijgt iedereen de kans zich op zijn eigen manier te ontwikkelen.

Vind jij het ook belangrijk dat er een goede en veilige sfeer heerst in een team en er aandacht wordt besteed aan het aanleren van positief gedrag, dan pas jij in dit team!
Bij Maandag® zijn wij op zoek naar leerkrachten die graag onderdeel willen worden van ons docententeam. Wij zorgen ervoor dat leerkrachten op de juiste plek komen, zodat zij iedere dag met plezier naar de klas gaan.
Ik kom graag met jou in contact om deze vacature verder toe te lichten.

Functie eisen

Functie-eisen
- Afgeronde PABO opleiding
- Recente werkervaring in de midden en/of bovenbouw
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Arlene Wierda

recruiter van de vacature

Arlene Wierda