Leerkracht

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028443

Over de functie

Start jij het nieuwe jaar als leerkracht op een SBO voor een groep 5 of een groep 8?

Het speciaal basisonderwijs biedt onderwijs aan leerlingen die zich op het regulier onderwijs niet optimaal ontwikkelen. Er gelden dezelfde kerndoelen als in het regulier onderwijs. Kerndoelen bepalen het onderwijsaanbod en het niveau van de kennis en vaardigheden die leerlingen moeten opdoen.
Deze twee klassen zijn op zoek naar een leerkracht die geduldig is en sterk in zijn/haar schoenen staat. Als leerkracht ben je erop gericht dat zoveel mogelijk leerlingen na groep 8 doorstromen naar regulier voortgezet onderwijs.
Bij Maandag® zijn wij op zoek naar leerkrachten die graag onderdeel willen worden van ons docententeam. Wij zorgen ervoor dat leerkrachten op de juiste plek komen, zodat zij iedere dag met plezier naar de klas gaan.
Ben jij klaar voor een nieuwe Maandag, dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

Functie-eisen
- Afgeronde PABO opleiding
- Recente werkervaring in de midden en/of bovenbouw
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Arlene Wierda

recruiter van de vacature

Arlene Wierda