Klantmanager

  • Category sociaal domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028356

Over de functie

Als klantmanager ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van werkprocessen binnen een vastgesteld beleid en de wettelijke taken. Jij bent het inhoudelijke aanspreekpunt voor individuen uit de samenleving met betrekking tot de uitvoering van wet- en regelgeving.

In jouw rol als klantmanager behandel je aanvragen in het kader van de participatiewet en aangrenzende regelgeving. Aanvragen die voorbij komen zijn voor levensonderhoud, bijzondere bijstand en/of minimaregelingen. Met jouw inlevingsvermogen kun je goed de situatie van je cliënten inschatten en neemt hierbij de wet en regelgeving in acht.

Je voert rechts- en doelmatigheidsonderzoeken uit en bent aanspreekpunt voor een eigen caseload aan cliënten. Als klantmanager verwerk je de administratie in het gemeentelijke systeem en stel je beschikkingen op. Dit doe je om de uitstroom van cliënten te bevorderen en zorgt dat zij weer zelfstandig deel uit kunnen maken van de maatschappij.

Uiteraard staat de klant centraal maar wat maakt jou een goede klantmanager? Je herkent je in de volgende begrippen; Zelfredzaamheid, zelfstandigheid, zelfontplooiing en onafhankelijkheid.

Functie eisen

Eisen:
• Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding
• Recente en relevante werkervaring in de functie van klantmanager bij een gemeente
• Ervaring met GWS
• Communicatief vaardig in zowel woord als geschrift

Wat biedt Maandag® jou?
Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

recruiter van de vacature

Kirsten Bakker

recruiter van de vacature

Kirsten Bakker