Financieel Adviseur

  • Category financieel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9028326

Over de functie

Jij als financieel adviseur bent een gezonde denker die, naast een portie kritisch inzicht, ook snel kan handelen. Je kijkt analytisch naar processen en het reilen en zeilen binnen de organisatie. Resultaten behalen en daardoor de organisatie beter laten draaien, is iets waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Maar met een advies komen is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk. In jouw rol als financieel adviseur zorg jij dat je alle aspecten van de organisatie zorgvuldig hebt bekeken. Jij fungeert dan ook niet alleen als schakel tussen budgethouders en afdelingshoofden, maar moet je ook rekening houden met de medewerkers binnen de organisatie. De veranderingen en aanpassingen van de verschillende processen binnen de organisatie, moeten duidelijk gecommuniceerd worden naar de medewerkers. Weten wat er speelt bij de medewerkers is dan ook net zo belangrijk als weten wat de managers willen.

Naast je adviserende rol, is het ook belangrijk dat je mee kunt draaien op de afdeling Planning en Control. Het afsluiten van de jaarrekening, het beoordelen van de maandafsluiting en het meewerken aan een begroting zijn voor jou gesneden koek. Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving en weet zo precies wat er op financieel gebied mogelijk is binnen de organisatie.

Kun jij jezelf helemaal vinden in bovenstaande beschrijving? Waar wacht je dan nog op. Solliciteer en kom in dienst bij Maandag®. Maar wat betekent dat voor jou? Je krijgt een vast dienstverband bij Maandag® en kunt zo bij verschillende gemeentes, zorginstellingen en onderwijsinstellingen je expertise als financieel adviseur delen. Want jij wil niks liever dan organisaties helpen met de kennis die jij hebt opgedaan tijdens je vorige banen. Je wordt op projectbasis ingezet bij onze opdrachtgevers die jouw hulp hard nodig hebben. Zo heb je de flexibiliteit in je werk die je zo graag wil, maar toch de zekerheid en vastigheid van een contract.

Wat biedt Maandag® nog meer:

• Een marktconform salaris ingeschaald op jouw opleidingsniveau en werkervaring;

• Reiskostenvergoeding van woon- tot werkadres;

• Opleidingsmogelijkheden bij onze Maandag® Acadamy.

De startdatum en het aantal uur verschilt per project en is in overleg altijd bespreekbaar.

Functie eisen

Als financieel adviseur vragen wij van jou:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
  • Gevolgde trainingen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie of verandermanagement;
  • Een grote dosis overtuigingskracht en analytisch denkvermogen.

Dus wil jij die zekerheid combineren met de afwisseling die je hebt als je op projectbasis werkt en herken jij jezelf helemaal in bovenstaande omschrijving? Stuur mij dan een bericht en laten we eens kennis maken.

recruiter van de vacature

Lotte van der Lint

recruiter van de vacature

Lotte van der Lint