Accountmanager financieel

  • Category maandag intern
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028312

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als accountmanager binnen het financieel domein? Wij zoeken een enthousiaste en betrokken accountmanager financieel die voor onze opdrachtgevers 100% resultaat kan behalen.

Ervaring is geen must, de juiste mindset wel! Wij hebben namelijk een eigen academy die zich continu bezig houdt met het ontwikkelen van onze medewerkers.

Een doorzetter en aanpakker met een gezonde dosis humor, dat ben jij als accountmanager. Je bruist van de energie en begint de dag op kantoor, scrolt door je inbox, handelt je mail af en uiteraard hoop je dat je nieuwe aanvragen binnen hebt gekregen. Heb je deze, dan bespreek je deze direct met je recruiters. Er is tenslotte geen tijd te verliezen! Maar er wordt natuurlijk niet alleen gewacht op een aanvraag, je gaat ook zelf op pad om die ene aanvraag op te halen. Je weet de weg naar gemeenten goed te vinden. Tenslotte zijn er overal financiële posities binnen de publieke sector.

Heb jij je klantenlijst compleet? Dan ga je bellen, bellen en nog eens bellen om afspraken in te plannen. Creëren van new business en het onderhouden van je bestaande portfolio hoort er allemaal bij. Als accountmanager wil je de touwtjes in handen houden en daarom begeleid je kandidaten die in procedure zitten. Je verzorgd de sollicitatievoorbereiding met de kandidaat, je gaat mee naar de sollicitatie en zorgt voor een goede start. Onderhandelen met je klant, daar krijg jij een kick van. Voor de lopende projecten verzorg je evaluatie-/beoordelingsgesprekken. Kortom jij bent verantwoordelijk voor een succesvol verloop van een project.

Je vliegt de deur uit, want je moet naar je afspraak. Aan het einde van de dag kom je terug, nog snel even wat administratie vastleggen om vervolgens richting huis te gaan of ga je nog voor een potje tafelvoetbal met je collega’s?

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Fulltime beschikbaar
  • Je bent zelfstandig, ondernemend en sales gedreven
  • Je bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus

recruiter van de vacature

Nathalie Sonneveld

recruiter van de vacature

Nathalie Sonneveld