Jeugdzorgwerker

  • Category zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028186

Over de functie

De jeugdzorg past je als een warme jas, jezelf positioneren in de meest kwetsbare doelgroep is wat jou vakmatig uitdaagt. Zorgen dat jongeren veilig en onbekommerd kunnen opgroeien, dat is waar jij je hard voor maakt. Thuis of bij een instelling, kort of lang, individueel of met het gehele gezin, jij als hulpverlener bent overal inzetbaar. Het vinden van de juiste begeleidingsmethodiek is jou op het lijf geschreven. Als jeugdzorgwerker ben jij de regiehouder die een veilig opvoed klimaat voor het kind ten alle tijden voor op stelt. Voor en met de gezinnen en jeugdigen maak jij een plan van aanpak en voert dit samen uit.

Als jeugdzorgwerker ben jij instaat om binnen een bepaald spanningsveld een verantwoorde keuze te maken. Jij weet de balans te vinden tussen het belang van de jeugdige tegenover dat van de opvoeders. Zware complexe caseloads ga jij niet uit de weg en grijp jij met twee handen aan. Daarnaast heb jij een onafhankelijke blik op ondersteuningsvragen en handelt daarnaar.

Jij bent op je best als je kunt samenwerken en netwerken met je collega’s en betrokkene organisaties. Jezelf aanpassen binnen verschillende situaties is voor jou als een warm mes door de boter. Naast de ontwikkeling van de jeugdigen staat bij jou ook je eigen ontwikkeling hoog in het vaandel. Intercollegiale coaching zie jij dan ook als een kans om je eigen deskundigheid te vergroten.

Functie eisen

• Je hebt grondige en actuele kennis van (ortho)pedagogiek en ontwikkelingspsychologie (HBO);
• Je hebt minimaal twee jaar ervaring in het werken met en in gezinnen met complexe opvoedvragen;
• Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister jeugd;
• Je hebt kennis of systeemgericht werken;
• Je hebt ervaring met het meerzijdige partijdigheid (bijvoorbeeld vechtscheidingen);
• Rijbewijs is een pré.

Wat biedt Maandag® jou?
Maandag® biedt jou een marktconform salaris dat aansluit bij jou opleidingseisen en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan.
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en zoek jij zekerheid in combinatie met uitdaging en afwisseling. Stuur dan je CV naar anne.engelen@maandag.nl of bel naar + 31 6 82 99 29 64 om vrijblijvend langs te komen voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging in Eindhoven.

recruiter van de vacature

Anne Engelen

recruiter van de vacature

Anne Engelen