Informatieadviseur

  • Category ict
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9028062

Over de functie

Voor een kleine en vooruitstrevende gemeente in het midden van de provincie Zuid-Holland zoek ik een informatieadviseur met kennis van documentmanagement. Deze gemeente heeft een drive om zichzelf continu te verbeteren. Het is een organisatie in beweging en ze gaan altijd voor het beste resultaat voor de samenleving. Er heerst een open sfeer met veel direct contact. Voor het cluster Informatiemanagement van deze gemeente zoeken we een enthousiaste Informatieadviseur.

Je zult je bezig houden met coördinerende werkzaamheden binnen het documentmanagementteam. Hierbij hoort dat je zult adviseren over zaakgericht werken, digitaliseringsprocessen en documentaire informatievoorziening. Je draagt bij aan de ontwikkeling, het beheer en toezicht op het kwaliteitssysteem documentaire informatievoorziening. Ook houd je je bezig met het functioneel applicatiebeheer en gegevensbeheer van het zaak- en documentmanagementsysteem JOIN en beheer je daarnaast het papieren en digitale archief.

Functie eisen

Een afgeronde opleiding Informatiedienstverlening en –management (IDM) of vergelijkbaar.
Minimaal 3 jaar relevante ervaring en actuele kennis van zaakgericht werken, de Archiefwet, Archief 2020 en e-depot.
Ervaring met de applicatie JOIN bij voorkeur ook met koppelingen op basis van StUF-Zaken en Zaak-DMS services.
Daarnaast beschik je over goede communicatieve en adviserende vaardigheden en je kunt zelfstandig en in teamverband werken, met een pragmatische en dienstverlenende werkhouding.

recruiter van de vacature

Faye de Meij

recruiter van de vacature

Faye de Meij