Algemeen Bestuurlijk Jurist

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9028020

Over de functie

Wil jij vanuit jouw juridische expertise meedenken, meebouwen en risico’s dichten in bijvoorbeeld de realisatie van de verbouwing van het stationsgebied, de handhaving op de verleende vergunningen voor de evenementen binnen een toeristische gemeente, het toezien op permanente bewoning van vakantieparken en de herontwikkeling van een nieuwe wijk in binnen een plattelandsgemeente

Dit is je kans om als brede Jurist Bestuursrecht ervaring op te doen bij verschillende gemeenten en provincies in Noord Nederland. Wij zoeken ter uitbreiding van onze pool Juristen nieuwe collega’s met een diploma Bestuursrecht op zak en ervaring bij een provincie of gemeente.

Wil jij meer weten over onze type opdrachten? Neem contact op. Wij maken graag kennis met jou om jouw wensen, ambities en expertise te bespreken.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO of WO-opleiding Rechten, met specialisatie bestuursrecht
  • Minimaal 2 jaar recente werkervaring als Juridisch medewerker binnen een gemeente, provincie, waterschap of omgevingsdienst
  • Je beschikt over goede adviserende vaardigheden, bent politiek sensitief, beschikt over een helikopterview

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van EUR 0,19 per kilometer of een leaseauto. De uren van het dienstverband zal in overleg worden afgesproken. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd.. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten. Jij en je collega’s komen regelmatig bij elkaar voor kennisdeeldagen op onze vestiging Groningen.

Stuur jouw CV naar ellemijn.jonk@maandag.nl of neem voor meer informatie contact op via 06-13160707.

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk