Interim Docent AVO

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9027962

Over de functie

Voor diverse scholen voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar Docenten AVO. Als Docent AVO in het VSO ben je werkzaam met leerlingen met een rugzakje. Je bent voornamelijk werkzaam binnen het cluster 4 maar het kan ook voorkomen dat je in het cluster 2 of 3 werkt. Wij zoeken docenten die beschikbaar zijn tussen de 0,4 en 1 FTE.

Als AVO docent binnen het VSO ben je verantwoordelijk voor een klas met jongeren tussen de 12-18 jaar met diverse gedragsproblemen. Je geeft les aan een groep van ongeveer 15 leerlingen. Hierbij moet je denken aan algemeen vormend onderwijs (AVO). Wij zoeken in de regio Utrecht docenten met een sterke persoonlijkheid, die ervaring hebben met de doelgroep en weten hoe ze om moeten gaan met leerlingen die gedragsproblemen en/of psychische stoornissen hebben. Pittig? Ja. Leuk? Absoluut!

Functie eisen

Het is belangrijk dat je tegen een stootje kunt. Je hebt het geduld en de (communicatieve) vaardigheid om de lesstof duidelijk en gestructureerd over te brengen en observeert hierbij constant de leerlingen, zodat je tijdig kunt inspelen op gedragsproblemen.

• Je bent in het bezit van een PABO of 2e graad lesbevoegdheid;
• Een aanvullende Master SEN is een pré;
• Aantoonbare ervaring en affiniteit met de doelgroep;
• Je bent daadkrachtig in je handelen en weet een groep te enthousiasmeren door te denken in mogelijkheden/omdenken;
• Je bent toegankelijk voor leerlingen, ouders en collega’s;
• Je bent bekend met de (crisis)situaties die kunnen ontstaan in het Speciaal Onderwijs en handelt hier adequaat en consequent op.

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de publieke sector. Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld en wil je meer van Maandag®? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter: nick.vontsteen@maandag.nl of 0630936812.

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen