Verzorgende IG Thuiszorg

  • Category vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9027943

Over de functie

Geen dag is hetzelfde voor een verzorgende IG in de wijk. Achter elke voordeur weer een uniek en inspirerend levensverhaal. Jij bent iemand die waarde hecht aan dit levensverhaal en het belangrijk vind dat jou cliënt zolang mogelijk in de vertrouwde omgeving kan genieten van zijn thuissituatie.

Bij Maandag® zijn we opzoek naar een zorgverlener die het verschil wil maken in het leven van bewoners, iemand die zijn energie en voldoening haalt uit een tevreden en blije cliënt, iemand die het hoofd koel weet te houden tijdens drukke periodes en natuurlijk iemand die het belang van cliënt ten alle tijden voorop stelt.

Door jou zelfstandigheid in de wijk ben jij in staat om knelpunten bij de cliënt thuis te signaleren, weet jij verbeterpunten te constateren en kun jij hierdoor het welzijn van de cliënt bevorderen. Samen met jou collega’s ben jij verantwoordelijk voor de cliënten in jouw wijk. Hierdoor kun je meer diepgang en kwaliteit in je werk brengen en heb jij een regelende rol waardoor je de verbindende schakel bent tussen wonen, welzijn en zorg.

Kortom, jij bent iemand met hart voor de zorg, ambitie voor de toekomst en bovenal, de nieuwe zorgtopper van Maandag®.

Functie eisen

- Afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3;
- Affiniteit met de ouderenzorg;
- Een behoorlijke dosis zelfstandigheid;
- Een flexibele instelling;
- Rijbewijs is een pré

Wat biedt Maandag® jou?
Maandag® biedt jou een marktconform salaris dat aansluit bij jou opleidingseisen en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en zoek jij zekerheid in combinatie met uitdaging en afwisseling. Stuur dan je CV naar anne.engelen@maandag.nl of bel naar + 31 6 82 99 29 64 om vrijblijvend langs te komen voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging in Eindhoven.

recruiter van de vacature

Anne Engelen

recruiter van de vacature

Anne Engelen