Gedragsdeskundige

  • Category zorg-ggz
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9027907

Over de functie

Onze opdrachtgever is een Gecertificeerde Instelling voor jeugdbescherming en jeugdreclassering in Zeeland. Zij versterken gezinnen en beschermen kinderen tegen een onveilige thuissituatie of tegen zichzelf. Want ieder kind heeft recht op een veilig en vertrouwd thuis.
“Ieder kind veilig!”, dat is haar streven. Zij vinden dat de opvoeding van het kind het beste gebeurt door ouders binnen het gezin. De eigen kwaliteiten van het gezin staan voorop. Het kind, de (pleeg)ouders/verzorgers en het sociale netwerk vormen in onze integrale aanpak de basis en daarmee een cruciale rol voor verdere stappen.

Wij zoeken een college die open staat voor uitdagingen, gedreven is om het beste naar boven te halen in gezinnen en de veiligheid van kinderen op nummer één zet.
En een professional die zichzelf kan vinden in onderstaande:

• Heb je passie voor het versterken van gezinnen, waarin de veiligheid van kinderen niet vanzelfsprekend is?
• Wil je mede richting geven aan de inhoudelijk visie van waaruit binnen gewerkt wordt?
• Kun je onze gezinsmanagers vakinhoudelijk ondersteunen en adviseren ten aanzien van kernbeslissingen en gezinsrapportage?
• Kun je adviseren in het kader van inhoudelijk beleid en methodieken en (psycho)diagnostiek verrichten ten behoeve van de besluitvorming en het bepalen van passende hulpverlening?
• Wil je zorgen voor de kwaliteit van de uitvoering en de gezinsmanagers, leidinggevenden en andere disciplines ondersteunen en adviseren?

Wij zijn met spoed op zoek naar nieuwe collega’s die minimaal 24 uur per week aan de slag willen gaan in de omgeving van Zeeland.

Functie eisen

• Een afgeronde, relevante WO-opleiding richting klinische- of ontwikkelingspsychologie dan wel orthopedagogiek, met een aantekening diagnostiek OF een gekwalificeerde gedragswetenschapper die geregistreed is in het BIG register als gezondheidszorgpsycholoog of in het Kwaliteitsregister Jeugd als postmaster-orthopedagoog/postmaster-psycholoog.
• Ervaring met het geven van consulten aan professionals
• Ervaring met het overbrengen van informatie aan collega’s over relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied
• Beschik je daarnaast over een cliënt- en resultaatgerichte instelling, uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, flexibiliteit in gedrag en tijd, vermogen om samen te werken (intern en in de samenwerkingsketen) en ben je in het bezit van een rijbewijs, dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Belangrijk is om te weten dat je bereid moet zijn te werken in een rooster achterwacht voor de bereikbaarheidsdienst om zo je collega gezinsmanagers in crisissituaties te adviseren.

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de publieke sector blij en beter van, maar jij ook! Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden, krijg je ruimte voor ontwikkeling en krijg je deskundige collega’s.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Aarzel niet en neem contact op!

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers