Accountmanager

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9027894

Over de functie

Werken als Accountmanager bij Maandag® Alkmaar houdt in dat je de vrijheid krijgt om je eigen netwerk aan opdrachtgevers te gaan creëren binnen jouw vakgebied in de publieke sector. De ondernemer, de pionier, komt bij jou naar boven en jij wilt het liefst dat alle ‘’potentiële’’ opdrachtgevers jouw warme relaties worden.
Sta je stevig in je schoenen en weet je een ‘’nee’’ om te buigen naar een dikke ‘’JA’’?

Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is geen must voor de rol van Accountmanager bij Maandag® Alkmaar. Lef des te meer!

Wat ga je doen?
Winnen, want voor jou is verliezen geen optie.
Je start je carrière bij Maandag® Alkmaar met een volledig verzorgde introductieweek. Na deze week ga je van start met bellen, bellen en.. nog meer bellen! Jij zorgt ervoor dat je afspraken inplant om aan tafel te komen bij jouw (potentiële) opdrachtgevers met als doel; vacatures binnenhalen.
Je werkt samen met de recruiter(s). De recruiter is schakel naar professionals en jij de schakel naar de opdrachtgever. Samen zorgen jullie voor dé juist match!
Bezwaren, lastige vragen en ingewikkelde functies zijn voor jou geen probleem. Je bent een waardige gesprekspartner voor de opdrachtgever en door jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme weet je de opdrachtgever te binden en een mooie relatie op te bouwen.

Wie zijn wij?
Maandag® Alkmaar is een nuchtere, energieke en vindingrijke club mensen die doel- en targetgericht werken om het beste bij zichzelf naar boven te halen. Door lef te tonen, plezier te hebben in het werk en samen successen te vieren zullen wij verder gaan waar andere accountmanagers zouden stoppen.

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal één jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie
- Beschikbaar voor 32 uur tot 40 uur per week
- Deinst niet terug van koude acquisitie
- In het bezit van een rijbewijs B
- Wilt altijd winnen

Wat biedt Maandag® jou?
- Een mooi basissalaris en bonussysteem om over op te scheppen;
- Een IPhone, Microsoft Surface en een toffe Maandag® auto om je werk perfect uit te voeren;
- Onbeperkt aantal vrije dagen (zo lang je werk er niet onder lijdt);
- Je start je carrière bij Maandag® met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy waarna nog vele trainingen gaan volgen;
- Elke week weer een leuke maandag, waarop je met vrolijke en vastberaden collega's de mooiste successen boekt

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink