Bouwinspecteur

  • Category bouw en civiel
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9027842

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Den Haag ben ik op zoek naar een bouwinspecteur voor 36 uur per week!

Je hebt een voor de functie relevante opleiding gevolgd (bouwkunde, minimaal MTS). Je kunt onafhankelijk denken, je bezit overtuigingskracht en je bent stressbestendig. Je bent een representatieve persoonlijkheid die servicegericht is. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en kunt minder goede berichten overtuigend en tactvol brengen. Je hebt gedegen kennis van bovenstaand vakgebied en je hebt ervaring als inspecteur of met soortgelijke werkzaamheden. Uiteraard ben je in bezit van het rijbewijs B.

Als inspecteur houd je zelfstandig toezicht op de naleving van regelgeving binnen het fysieke domein, zoals omgevingsvergunningen (bouw, brandveiligheid etc), bestemmingsplannen en evenementen. Daarnaast verstrek je informatie aan burgers en
adviseer je over binnengekomen klachten en handhavingsverzoeken. Mocht het werk daartoe aanleiding geven, werk je ’s avonds en in het weekend. We zijn op zoek naar een Hands-on Inspecteur welke tijdens en na de bouw inspecties en handhavingstaken uitvoert.

Functie eisen

- Minimaal 2 jaar ervaring in gevraagde werkzaamheden als bouwinspecteur bij en gemeente of
- Minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder/ opzichter op de bouw.

recruiter van de vacature

Sabine Kuijt

recruiter van de vacature

Sabine Kuijt