Senior Administrateur

  • Category financieel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027831

Over de functie

Ben jij de senior administrateur/accountant die houdt van hard werken maar een goede balans met plezier op de werkvloer ook heel belangrijk vindt?! Dan is Maandag op zoek naar jou!


Functie

Voor een administratiekantoor in de regio Alkmaar zijn wij op zoek naar een senior administrateur met relevante werkervaring (ca. 3-5 jaar) bij een administratie- of accountantskantoor. Je gaat meedraaien in de processen voor verschillende opdrachtgevers in het MKB in diverse branches. Deze opdrachtgevers kunnen internationaal georiënteerd zijn, waardoor een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal van belang is.

Functie eisen

Jouw Profiel

- HBO werk- en denkniveau
- Relevante werkervaring bij een administratie- of accountantskantoor (3-5 jaar)
- Bekend met administratieve software, denk aan: Exact Online, CaseWare en Fiscaal Gemak
- Flexibel en sociaal, zowel naar klanten als collega’s


Wat bieden wij?

Bij Maandag® bieden wij jou de kans om je kennis uit te breiden. Fijn voor de organisatie, maar ook voor jezelf! Wij bieden een marktconform salaris naar aanleiding van het desbetreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Nina Roos

recruiter van de vacature

Nina Roos