GZ Psycholoog PTSS

  • Category zorg-ggz
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9027824

Over de functie

Het werken in een omgeving waar dynamiek en resultaatgericht behandelen niet alleen centraal staat maar ook gerealiseerd wordt, is waar jij energie van krijgt. Dat is waar deze innovatie GGZ organisatie voor staat en waar jij jouw expertise, op het gebied van traumaverwerking, aan toe voegt. Niet alleen voor de cliënt maar ook om de kwaliteit te waarborgen binnen het team. Samen met een team specialisten, waaronder klinisch psychologen en 2 vooraanstaande Nederlandse professoren op het gebied van traumaverwerking, draag je verantwoording in het behandelen van de deelnemende cliënten met ernstige en complexe Posttraumatische Stoornis (PTSS).

In plaats van één keer per week maandenlang behandeld te worden, wordt binnen deze organisatie een intensieve behandeling van 5-8 dagen intern aangeboden. Gedurende de werkzaamheden ben jij met het team verantwoordelijk voor de intake en het verzorgen van de EMDR, Exposure of een gecombineerde behandeling. Dit houdt in dat je dagelijks diverse cliënten begeleidt op basis van het individuele behandelplan. De behandeling bestaat uit een combinatie van wetenschappelijk gefundeerde therapieën voor traumaverwerking. Dit wordt gecombineerd met een intensief bewegings- en sportprogramma. Omdat binnen de organisatie vooruitstrevende behandelingen worden geïmplementeerd in samenwerking met de 2 vooraanstaande professoren, creëert deze omgeving veel ruimte voor groei en verdere expertise ontwikkeling omtrent traumaverwerking.

Functie eisen

• BIG geregistreerd GZ-psycholoog;
• Minimaal 3 jaar ervaring als psychotrauma behandelaar;
• Afgeronde EMDR basis- (en vervolg) cursus erkend door het VEN;
• Afgeronde VGCT opleiding is een pré;
• Beschikbaar voor 20-30 uur per week (ook op ZZP-basis);

Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani