Recruiter Onderwijs

  • Category maandag intern
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027822

Over de functie

Elke dag spreek je docenten over hun nieuwe Maandag® in het onderwijs. Je deinst niet terug om die speld in de hooiberg te vinden en je ziet het talent van de professional . Ga je recht op je doel af en wil je successen vieren?

Als Recruiter Onderwijs ben je dagelijks bezig met het werven en selecteren van docenten. Je weet een uitstekende pool van docenten op te bouwen en je haal er energie uit om hen echt te leren kennen. Naast het searchen op jobboards en LinkedIn ben jij een echte netwerker en krijg je de vrijheid om op je eigen creatieve wijze de juiste professionals te vinden. Samen met de accountmanager weet jij de juiste match te maken tussen de docent en de onderwijsinstelling! Ondertussen heb je de Accountmanager ook overtuigd van een docent waar je in de ochtend een intakegesprek mee hebt gevoerd. Voor hem of haar moet een passende opdracht in ons netwerk te vinden zijn! Sterker nog, je ziet zo veel potentie in deze docent dat je hem of haar een vast dienstverband wil aanbieden.

Tussen de intakegesprekken door ben je bezig met het up to date houden van jouw docentenpool. Je behandelt o.a. binnenkomende sollicitaties en benadert de docenten pro-actief. Naast het werven van nieuwe docenten ben je ook het aanspreekpunt voor docenten die reeds op een school voor ons werken. Je beantwoordt vragen over o.a. de urenregistratie, het opnemen van verlof of je belt ze om even bij te kletsen. Na het wekelijkse recruitmentoverleg heb je nieuwe energie om vervolgens weer een pakkende en creatieve vacaturetekst te schrijven. Op een dag ben je met veel verschillende zaken bezig, elke dag is anders en dat houdt je scherp.

Maandag® Onderwijs Utrecht groeit hard! We zijn altijd op zoek naar Recruiters ter uitbreiding van ons team. Bij Maandag® Onderwijs Utrecht werk je in een energiek en bevlogen team van Accountmanagers en Recruiters. No-nonsense, actiegericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop je jouw doel bereikt. Dit zijn kenmerken van de cultuur van Maandag®. Professioneel, maar ook laagdrempelig, plus genoeg ruimte voor plezier en gezelligheid.

Functie eisen

Je hebt minimaal HBO-denkniveau
Je wilt graag werken in een dynamische omgeving waar je veel verantwoordelijkheid én autonomie krijgt
Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus
Je wilt graag winnen en denkt buiten de kaders om een oplossing te vinden
Je hebt kennis van en/of affiniteit met het vakgebied Onderwijs en je wilt graag een bijdrage leveren binnen deze branche!

Is deze functie op je lijf geschreven? Dan bieden wij jou:

- Een functie waarin je jezelf en je collega's voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet
- Gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze Maandag® Academy
- Een zelfstandige en afwisselende baan met mogelijkheden om te groeien binnen Maandag®
- Een prima arbeidsvoorwaardenpakket; een marktconform salaris, Iphone, laptop, , de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een collectieve zorgverzekering en een collectieve pensioenregeling
- En uiteraard een goed salaris!

Hebben wij jouw interesse gewerkt? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande knop.

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout