Docent Wiskunde

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027800

Over de functie

Jij ademt wiskunde en weet dit zonder moeite over te brengen op anderen. Van de Stelling van Pythagoras tot aan differentiaal berekeningen. Ben jij de docent wiskunde die wij zoeken?

Wiskunde is meer dan alleen rekenen en meetkunde, het is de wetenschap die leerlingen leert om probleemoplossend te gaan denken. De beste manier om wiskunde over te brengen is om jouw leerlingen te laten begrijpen waar zij mee bezig zijn. Als docent wiskunde ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Jij begint je les met een stuk theorie over een intrigerende formule. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Aan de hand van jouw lessen en concrete voorbeelden ontwikkelen leerlingen zich steeds verder binnen dit vak.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018 in en rondom de regio Twente en Salland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.

Functie eisen

• Eerste- of tweedegraads bevoegd
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen