Docent Scheikunde

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027799

Over de functie

Jij weet alles van het periodiek systeem tot aan de kwantummechanica en weet dit zonder moeite over te brengen op leerlingen. Pak jij het lopende schooljaar de kans om verbinding te maken met leerlingen op verschillende scholen in en rond de regio Twente?

Chemie is overal. Alles op aarde bestaat tenslotte uit chemische stoffen. Als docent scheikunde eerste graad ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Jij begint je les met een stuk theorie over de chemische verandering die plaatsvindt onder een bepaalde omstandigheid. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Vragen over atomen en het creëren van een oscillerende reactie weet jij moeiteloos te beantwoorden.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018 in en rondom de regio Twente en Salland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.

Functie eisen

• Eerste- of tweedegraads bevoegd
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

Wat biedt Maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen