Docent Nederlands

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027798

Over de functie

Jij weet een leerling te enthousiasmeren voor literatuur, poëzie en grammatica. Ben jij de docent Nederlands die dit schooljaar het verschil gaat maken?

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een Docent Nederlands met een 2e graads bevoegdheid. Jij weet leerlingen vol passie te motiveren en aan te sporen om zich te ontwikkelen op jou vakgebied. Naast het feit dat je ze de Nederlandse taal bij brengt weet jij ook precies aan te voelen welke leerling persoonlijke aandacht nodig heeft. Naast de persoonlijke betrokkenheid behoren de lesvoorbereiding, het doceren van de les en het nakijken van toetsen/opdrachten tot de werkzaamheden.
Ben jij de Maandag® Docent Nederlands die wij zoeken?

Functie eisen

• 2e graads bevoegdheid, LIO;
• Ervaring met lesgeven, minimaal door middel van stage-ervaring.

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen