Docent Natuurkunde

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027796

Over de functie

Jij weet aan de hand van de relativiteitstheorie van Albert Einstein, begrijpelijk uit te leggen hoe zwaartekrachtsgolven ontstaan. Ben jij de Docent Natuurkunde die wij zoeken?

Natuurkunde leert men om op een analytische wijze naar problemen te kijken. Als docent natuurkunde ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Je begint je les met een stuk theorie over onderwerpen als kracht, elektriciteit of licht. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Je laat hen onderzoek doen en zelf tot inzichten komen en leert hen aan de hand van een berekening tot een concreet antwoord te komen.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018 in en rondom de regio Twente en Salland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.

Ben jij de Docent Natuurkunde die wij zoeken?

Functie eisen

• Tweede- of eerstegraads bevoegdheid
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen