Officemanager

  • Category maandag intern
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9027739

Over de functie

Heb jij altijd een vriendelijke glimlach op jouw gezicht? Behoud jij de rust en het overzicht in drukke periodes? Team Maandag® Utrecht is op zoek naar een organisatorisch goeroe. Een administratief en logistiek genie. Je hebt aan een half woord geno…

Wat ga je doen?
Een dag als Officemanager bij Maandag® Utrecht is afwisselend en hectisch! Het alarm is er nog niet af of het eerste telefoontje komt al binnen. Terwijl je deze aanneemt start je jouw computer op en zie je jouw volgestroomde mailbox. Je beantwoordt telefonisch vragen over Maandag® en de openstaande vacatures. Moeiteloos schakel jij de telefoon door naar de juiste contactpersoon voor de vacature terwijl je alle binnengekomen mail leest en beantwoordt of doorstuurt.

Tijdens de teambijeenkomsten, waar de een na de ander opgewekt aan het woord is, maak jij een korte krachtige samenvatting.

Je werkt samen met een team Recruiters en Accountmanagers, die jou met regelmaat aan je mouw trekken. Het ene moment ben je een gesprek voor een Recruiter aan het inplannen, het volgende moment controleer je de door de Accountmanager aangeleverde documenten. Je werkt cv’s uit, ontvangt gasten en zorgt dat deze professioneel en met een warm welkom worden ontvangen.

Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; de najaarsborrel is al bijna en je moet de uitnodiging nog schrijven, een verrassende goodie bedenken én zorgen dat je collega’s het aantal genodigden correct bij je doorgeven. Jij laat je natuurlijk niet gek maken maar springt vol passie in het volgende project.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Je hebt geen cup-a-soup nodig om ook na 16 uur nog energie te hebben. Je houdt niet van stil en saai, maar bloeit op in een ondernemende en commerciële omgeving. Je communiceert helder.

Daarnaast beschik je over:
• Een intelligentieniveau dat past bij MBO+ of HBO;
• Zin om te werken in een jong en gedreven team;
• Een praktische persoonlijkheid;
• Ruimte in je agenda om 32 tot 40 uur per week te werken;
• Een goed taalgevoel; je weet waar je een d en/of t moet plaatsen.

Wat je krijgt:
Elke maand geld op je bankrekening, fijne arbeidsvoorwaarden en een appeltje voor de dorst na je pensionering. Maar vooral een geweldige werkervaring.

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout