Woonbegeleider Gehandicaptenzorg

  • Category zorg-zorg overig
  • Region groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9027784

Over de functie

Als woonbegeleider biedt je cliënten steun bij hun zorgvragen. Gezien de aard van de complexiteit van de doelgroep is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen kunt aangeven. Samen met een team ben je verantwoordelijk voor het creëren van een leefklimaat dat is gebaseerd op de zorgvraag van de cliënt. Je zorgt ervoor dat het dagelijks leven in goede banen wordt geleid en houdt je bezig met de dagelijkse rapportage rondom de zorg. Dit gebeurd op een methodische en systematische manier. Een afwisselende baan met een dynamische doelgroep!

Functie eisen

Functie eisen
- MBO Niveau 4 of HBO
- Minstens 2 jaar relevante werkervaring
- 28 tot 36 uur per week beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden
Jouw welbevinden staat centraal!
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.

Interesse of vragen? Ik kom graag met je in contact. Je kan mij bereiken via 06 12 79 12 15 of stuur een e-mail naar lejla.jabandzic@maandag.nl

recruiter van de vacature

Lejla Jabandzic

recruiter van de vacature

Lejla Jabandzic