Vergunningverlener Waterwet

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9027771

Over de functie

Is water de blauwe draad in jouw opleiding of loopbaan? Heb je al ervaring opgedaan binnen dit vakgebied of wil je je er juist graag verder in verdiepen?

Als vergunningverlener waterwet ben je betrokken bij alle vergunningaanvragen binnen jouw vakgebied. Je beoordeelt en adviseert over complexe vergunningaanvragen in en rond waterkeringen, zoals gestuurde boringen, kelders en ondergrondse infrastructuur. Binnen dit vakgebied ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen, uitvoeren en bewaken van het vergunningsproces.

Je vindt het leuk belangen af te wegen en verbanden te leggen. Je weet waar en wanneer je de knoop door moet hakken om samen tot optimale keuzes te kunnen komen. Daarnaast ben je gemotiveerd om het vakgebied verder te ontwikkelen en breng je het proces van vergunningverlening naar een hoger niveau.

Je behandelt vergunningaanvragen en meldingen op grond van de Waterwet. Je stelt vergunningen, toestemmingen en bijbehorende voorwaarden op en geeft advies over de besluitvorming binnen de wettelijk gestelde termijnen en eisen. Hierbij overleg je met rayonbeheerders en interne deskundigen.

Wat biedt Maandag® jou?

- Een marktconform salaris
- Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
- Een lease auto met tankpas behoort tot de mogelijkheden
- Opleidingsmogelijkheden binnen de Maandag® Academy
- Mogelijkheid tot een vast dienstverband
- Een groot netwerk van professionals binnen jouw vakgebied

Functie eisen

- Een relevante MBO of HBO opleiding (bijvoorbeeld Hydrologie of Milieu)
- Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
- Een flinke dosis enthousiasme

Heb ik je interesse gewekt? En voldoe jij aan de bovenstaande eisen voor de functie van Vergunningverlener waterwet? Dan kom ik graag met je in contact.
Is dit toch niet helemaal jouw droombaan, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen de overheid? Ook dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Marit Duits

recruiter van de vacature

Marit Duits