Docent Duits

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027759

Over de functie

Jij vindt het geweldig om de verschillende naamvallen uit de Duitse taal over te brengen op leerlingen. Per direct zijn wij op zoek naar een docent Duits met een tweedegraads bevoegdheid voor een aantal opdrachtgevers in de regio Twente.

Voor een aantal opdrachtgevers in de regio Twente zij wij op zoek naar een docent Duits met een tweedegraads bevoegdheid voor het komende schooljaar.

Een goede beheersing van de Duitse taal is belangrijk. Jij voorkomt dat leerlingen `er ist´ gebruiken wanneer ze ´es gibt´ bedoelen. Als docent Duits is het jouw taak om de voorbereiding en lessen te verzorgen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Jij begint je les met een stuk theorie over de Duitse spelling en grammatica. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Vragen over het gebruik van Der, Die en Das weet jij moeiteloos te beantwoorden.

Ben jij de Maandag® Docent Duits die wij zoeken?

Functie eisen

• Tweedegraads bevoegd
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen