Docent Biologie

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9027757

Over de functie

Jij weet alles over fotosynthese, celdeling en hoe je een kikker ontleed. Bloei jij op van vragen over flora en fauna? Dan ben jij de docent biologie die wij zoeken voor dit schooljaar!

Biologie is overal om ons heen, en jij weet jouw leerlingen als geen ander nieuwsgierig te maken naar het hoe en het waarom van het leven. Als docent biologie tweede graad ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Jij begint je les met een stuk theorie over mens, plant of dier en kijkt naar groei, ontwikkeling, evolutie en ecologie. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Vragen over hoe iets levends is opgebouwd en functioneert weet jij moeiteloos te beantwoorden.

Jij weet leerlingen vol passie te motiveren en aan te sporen om zich te ontwikkelen op jou vakgebied. Toch weet jij ook precies aan te voelen welke leerling persoonlijke aandacht nodig heeft. Naast de persoonlijke betrokkenheid behoren de lesvoorbereiding, het doceren van de les en het nakijken van toetsen/opdrachten tot de werkzaamheden.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018 in en rondom de regio Twente en Salland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.

Functie eisen

• Tweedegraads bevoegd of LIO
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen