Groepsleerkracht kleuterklas met extra taalbehoeftes

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027666

Over de functie

Ten behoeve van een ziektevervanging ben ik op zoek naar een docent die een extra uitdaging zoekt in het onderwijs.
Een uitdaging waarbij jij leerlingen taalkundig gaat voorbereiden op het reguliere onderwijs. Deze leerlingen zijn tussen de 4 en 7 jaar. Een reguliere kleuterklas waarbij een deel van de klas de Nederlandse taal nog niet optimaal beheerst. Aan jou de taak om hun taalvaardigheden spelenderwijs te ontwikkelen.

Als docent sta jij stevig in je schoenen en wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van deze kinderen. Samen met de onderwijsassistent zal je gaan lesgeven op een openbare basisschool aan leerlingen met diverse nationaliteiten. Deze school bevindt zich in een dorp in de regio van Utrecht. Vanwege de diverse achtergronden is begrip naar elkaar, cultuur en luisteren erg belangrijk binnen deze school.
Zijn dit kernwaarden die bij jou passen en ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je bellen naar 06 57 56 98 28 of solliciteer direct met je CV en motivatie naar jonne.denouden@maandag.nl

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functie eisen

- PABO bevoegdheid
- Ervaring met ISK of NT2 is een pré.
- Beschikbaar per 15-1-2018 voor 0.4 - 1 fte.

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden