Groepsleerkracht groep 7

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026668

Over de functie

De week is begonnen! De leerlingen sprinten de klas in, vol enthousiasme na het weekend. Ze hebben er zin in en ook jij staat vol energie voor de klas. Een nieuwe week betekent weer nieuwe weektaken. Je geeft de leerlingen kort instructie waarna zij druk aan de slag gaan met het indelen van hun weektaken.
Deze school werkt namelijk met circuitonderwijs. Dat betekent dat jij als docent op specifieke momenten instructies geeft en de leerlingen vervolgens de vrijheid en verantwoordelijkheid hebben zelf te bepalen wanneer ze de weektaken gaan uitvoeren.
Als docent stimuleer jij de leerlingen dus om zelfsturend te zijn en planmatig te werk te gaan. Fouten maken is menselijk en in plaats van hen hiervoor te straffen laat je de leerlingen inzien dat dit leermomenten zijn. Deze leermomenten staan centraal in deze school.
Zo doen alle leerlingen mee aan collectief sparen, een beloningssysteem waarbij ze door middel van goed gedrag een munt kunnen verdienen en kunnen uitgeven aan een beloning naar keuze. Voor de leerlingen erg motiverend!

Wij zijn voor deze school op zoek naar een docent die het als een uitdaging ziet om ervaring op te doen binnen dit specifieke onderwijs concept. De school bevindt zich in een stedelijke omgeving.
Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Mail dan je CV en vragen naar jonne.denouden@maandag.nl of bel 06 - 57 56 98 28.

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functie eisen

- Afgeronde PABO opleiding;
- Recente werkervaring in de bovenbouw is een pré;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift.

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden