Projectcoordinator

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9027614

Over de functie

Ben jij verantwoordelijk en coördineer je graag de werkzaamheden van de werkvoorbereiders?

Wij zoeken een Projectcoördinator! Als projectcoördinator ga je zorgdragen voor een adequate coördinatie en uitvoering van één of meerdere projecten binnen het mutatieproces, dagelijks onderhoud en/of kleinschalig renovatiewerk. Dit ga je zodanig uitvoeren dat het project binnen bestekeisen, volgens kwaliteitsplan, planning en werkbegroting wordt gerealiseerd (totale procesgang).

Je bent onder andere verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in het kader van de uitvoering en werkvoorbereiding van één of meerdere projecten conform bestek en tekeningen. Daarbij is voor het jou geen onbekend terrein om zelfstandig planningen en afrekeningen te maken met betrekking tot mutatiewoningen van A tot Z. Verder maak je zelfstandig opnames met opdrachtgevers en levert hiervan werkomschrijvingen aan ten behoeve van de calculatie of calculeert zelf de werkzaamheden. Als projectcoördinator onderhoudt je ook contacten met opzichter, leveranciers, onder­aanne­mers, opdrachtgevers, etc. en fungeert tevens als accountmanager voor de opdrachtgevers.

Functie eisen

Functie eisen:
- MBO/HBO opleiding, bij voorkeur Bouwkunde;
- Ervaring in een soort gelijke functie;
- Je bent in staat om schema’s te maken en deze te bewaken met betrekking tot werkregelingen, routing en levering.
- Mensen aansturen en motiveren, leidinggeven, maar ook werk delegeren heb je ervaring mee waardoor de processen op een natuurlijke manier in elkaar overlopen.

recruiter van de vacature

Marsha Mensinck

recruiter van de vacature

Marsha Mensinck