Tandarts

  • Category zorg-zorg overig
  • Region groningen
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9027513

Over de functie

Voor verschillende tandartspraktijken en zorgcentra in de noordelijke provincies is Maandag© Groningen op zoek naar toegewijde en enthousiaste Tandartsen. Weet jij als (bijna) pasafgestudeerde nog niet waar je straks aan de slag wilt gaan? Via Maandag kun je bij verschillende opdrachtgevers een kijkje in de keuken nemen. Wij kijken samen met jou wat het beste bij je past, zodat je elke dag met een frisse start weer naar je werk gaat.

Functie eisen

Maandag© detacheert professionals in de publieke sector. Eén van onze focusgebieden is de zorg. Wij detacheren professionals bij een opdrachtgever wanneer er bijvoorbeeld behoefte is aan extra mankracht of vervanging. Verschillende soorten contracten zijn bij ons mogelijk. Wij werken met projectovereenkomsten, contracten voor een bepaalde tijd en onbepaalde tijd. Daarnaast bieden wij een (vast) marktconform salaris (of meer), een lease auto of een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij de sollicitatieprocedure behoort goede begeleiding door een vaste recruiter, zijn er opleidingsmogelijkheden en behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Wij gaan graag met jou om tafel om jouw ambities en de mogelijkheden bij Maandag© te bespreken. lejla.jabandzic@maandag.com/06-12791215

recruiter van de vacature

Lejla Jabandzic

recruiter van de vacature

Lejla Jabandzic