Technisch Applicatiebeheerder

  • Category ict
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9027466

Over de functie

Je bent een gedreven persoon met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een afgeronde HBO opleiding op ICT/bedrijfskundig vlak aangevuld met specifieke relevante trainingen en opleidingen of vergelijkbaar. Je bent zowel bekend met het werken in een complexe gemeentelijke omgeving als met samenwerken met externe leveranciers.
Je hebt ervaring met het beheer van complexe informatiesystemen en een diversiteit aan applicaties, waaronder diverse Centric Suites. Daarnaast ben je bekend met van Microsoft servers, IIS applicaties alsmede van Oracle en SQL Server databaseomgevingen.
Het concept Service Georiënteerde Architectuur is jou bekend en je hebt ervaring met (web)services/berichtenverkeer koppelingen tussen interne applicaties, cloud oplossingen en landelijke voorzieningen.
Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie en je kent bij voorkeur het domein van de lokale overheid.

Functie eisen

De Technisch (applicatie)beheerder die wij zoeken, zal zich voornamelijk richten op het technisch (applicatie)beheer van applicaties, koppelingen en de gemeentelijke gegevenhuishouding. De belangrijkste focusgebieden zijn de instandhouding van de omgevingen en het zorgvuldig doorvoeren van wijzigingen.
Aangezien we in opbouw zijn met diverse beheerprocessen en structuren, is ervaring met best practices en methoden als ITIL, ASL , BISL, OTAP en T-map testmanagement een pré.

recruiter van de vacature

Gerben Visser

recruiter van de vacature

Gerben Visser