Klinisch Psycholoog Kind en Jeugd

  • Category zorg-ggz
  • Region friesland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9027458

Over de functie

Als klinisch psycholoog heb je in het bijzonder affiniteit met de doelgroep ‘Kind & Jeugd’, je gaat dan ook aan de slag met deze doelgroep. Als klinisch psycholoog met een vast dienstverband bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme op afwisselende projecten bij verschillende van onze opdrachtgevers. Samen gaan wij op zoek naar de mogelijkheden voor jou als klinisch psycholoog binnen de doelgroep ‘Jeugd & Kind’ en gaan we op zoek naar projecten die hier zo goed mogelijk op aansluiten. Hierin gaan we naast jouw voorkeuren in het specialisme ook in gesprek over hoeveel uur per week jij graag werkt en wat een reële reisafstand woon- werkverkeer is.

Functie eisen

• BIG-registratie als klinisch psycholoog;
• Affiniteit en/of ervaring met de doelgroep ‘Kind & Jeugd’;
• Bij voorkeur ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en IPT of bereid een opleiding hierin te volgen.

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je, zoals hierboven aangegeven, diverse functies vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden jou een salaris conform CAO GGZ, je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld tot de voorwaarden.

Wil jij in gesprek gaan over de mogelijkheden die er voor jou bij Maandag® zijn? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

recruiter van de vacature

Mo Zahawe

recruiter van de vacature

Mo Zahawe