Sociaal verpleegkundige of Basisarts Reizigerszorg

  • Category zorg-zorg overig
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027440

Over de functie

Je komt te werken binnen het subteam Reizigerszorg & Hygiëne. Dit team voorkomt (nieuwe) importziekten en andere gezondheidsrisico’s. Je bent werkzaam in een team met 5 verpleegkundigen en 5 doktersassistenten. Je werkt nauw samen met de artsen Infectieziektebestrijding en medewerkers publiekscontacten.

Kern van de functie:
Je houdt als verpleegkundige/basisarts spreekuur voor reizigers. Dit doe je op basis van de LCR-protocollen. Tijdens het spreekuur indiceer je de vaccinaties en profylaxe die nodig zijn voor de reis van de cliënt. Deze vaccinaties zijn afhankelijk van reisdoel, reisduur en de gezondheid van de reiziger. Tevens geef je voorlichting over het vóórkomen en voorkomen van infectieziekten en andere gezondheidsrisico’s. Het spreekuur wordt soms in samenwerking met een doktersassistente gedaan. De doktersassistenten dient dan de vaccinaties toe en/of geeft reisadvies.
De reizigersspreekuren worden aangeboden op vier verschillende locaties in de regio Rijnmond. Naast de hoofdlocatie Rotterdam, wordt er gewerkt in: Spijkenisse, Vlaardingen en Hellevoetsluis. Er wordt van je verwacht dat je op alle verschillende locaties kan werken afhankelijk van je rooster. Je werkdagen in de even weken kunnen verschillen van de oneven weken. De reizigersspreekuren worden op de meeste locaties ook in de avonden gehouden. Dit betekent dat je ook af en toe ’s avonds moet werken. Daarnaast ben je resultaatgericht, flexibel, stressbestendig en heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt goed in een multidisciplinair team werken en het dragen van verantwoordelijkheid is voor jou geen enkel probleem. Je komt te werken binnen een plezierige werksfeer in een professionele omgeving, met ruimte voor eigen initiatief en met veel oog voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Functie eisen

•Je beschikt over een succesvol afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde of WO Geneeskunde (basisarts), HBO Verpleegkunde diploma dient te beschikken over een succesvol afgeronde aanvullende training, namelijk basismodule reizigersadvisering (LCR-registratie).
•Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
•Je bent zo snel mogelijk beschikbaar, naar verwachting half december.
•Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
•beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Jij staat centraal!
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een platform met trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

recruiter van de vacature

Nancy Smits

recruiter van de vacature

Nancy Smits