Consulent Werk

  • Category sociaal domein
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027360

Over de functie

Zet jij je met volle overtuiging in voor de burger met een afstand tot de arbeidsmarkt? Vind jij het leuk om doelmatig te werk te gaan? Én heb jij kennis van de sociale wet -en regelgeving? Dan ben ik op zoek naar jou!

Als consulent werk ga je actief aan de slag om de klant te bemiddelen naar de arbeidsmarkt. Je hebt persoonlijk contact met je klanten door middel van intake -en voortgangsgesprekken. Samen ga je op zoek naar de wensen en mogelijkheden van de klant en stel je een activeringsplan op. Jij bent verantwoordelijk voor de voortgang van je eigen caseload. Tevens onderhoud je contact met werkgevers.

In de functie als consulent werk ben je proactief en denk je vanuit mogelijkheden. Jij weet met je uitstekende sociale en contactuele vaardigheden de klanten aan te spreken op hun houding en gedrag. Door jouw kennis en inlevingsvermogen weet jij snel de juiste stappen te nemen. Je bent klantgericht, werkt accuraat en hebt een grote mate van zelfstandigheid.

Functie eisen

Functie eisen:
- Minimaal afgeronde HBO opleiding (SJD);
- Relevante gemeentelijke ervaring;
- Ervaring met GWS4all of Suite;
- Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. de participatiewet.

Wat biedt Maandag®?
Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op met mij!

Ruth.Wilms@maandag.nl
0610957167

recruiter van de vacature

Ruth Wilms

recruiter van de vacature

Ruth Wilms