Uitvoerder Civiel

  • Category bouw en civiel
  • Region groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9027355

Over de functie

Procesbeheer, voortgangsbeheer en het bijsturen van personeel op de bouwplaats dat is waar jij warm voor draait als Uitvoerder Civiel. Het smeden van een team dat gezamenlijk een doel nastreeft, dat is waar je echt goed in bent!

Je hebt de dagelijkse leiding voor de aan jouw toegewezen taken en werken waarbij je zorgt voor een correcte uitvoering van deze werken binnen de vastgestelde planning en begrotingen met de daarbij behorende administratie. In dit proces weet je het personeel en materiaal zo optimaal en efficiënt mogelijk in te zetten en signaleer je vroegtijdig het meer- en minder werk. Vervolgens zorg je ervoor dat hier goede afspraken over gemaakt worden.

Maandag Groningen zoekt een Uitvoerder Civiel. Een echte people manager met verstand van civiele zaken, iemand van de praktijk, iemand die dicht op het werk staat. Ben jij die Uitvoerder die wij zoeken?

Functie eisen

- Je beschikt over een civieltechnische opleiding op minimaal MBO niveau
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Uitvoerder of Assistent-Uitvoerder op civiele werken
- Je houdt overzicht en zorgt voor structuur op de bouwplaats
- Je durft knopen door te hakken en beslissingen te nemen

Wat biedt Maandag jou?
Wij bieden je een marktconform salaris,ontwikkelingsmogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en dé kans om te werken voor toonaangevende spelers in de civieltechnische branche.

recruiter van de vacature

Lisa Frijters

recruiter van de vacature

Lisa Frijters