Functioneel Beheerder

  • Category ict
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9027317

Over de functie

Voor de IV organisatie van onze opdrachtgever waarin ca. 100 collega’s werkzaam zijn. Naast de CIO Office, verantwoordelijk voor o.a. beleid, architectuur, privacy & security, bestaat de organisatie uit 9 clusters die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de totale IT operatie. De basis ICT voorziening is uitbesteed aan Fujitsu. De IV organisatie is verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van de gemeentelijke informatievoorziening. Dit proces kenmerkt zich door verandering en vernieuwing op alle onderdelen en in alle werkzaamheden. Je komt te werken in één van de vier functioneel beheer clusters.

Ben jij een veelzijdige functioneel beheerder met ruime ervaring en wil jij een substantiële bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe IV organisatie van de gemeente?
Jij bent het aanspreekpunt voor gebruikers / keyusers voor incidenten, meldingen en wijzigingsverzoeken en de oplossing hiervan. Dit doe je niet op afstand vanuit de afdeling ICT, maar in actieve communicatie met gebruikers. Jij geeft afwijkingen of knelpunten zelf door aan gebruikers wanneer je deze ontdekt en zoekt ook zelf naar specificaties en oplossingen.

We zijn opzoek naar iemand die zicht thuis voelt in een dynamisch omgeving waarbij de voortdurende veranderingen van de klantprocessen een vast gegeven is. Veranderen de omstandigheden? Dan zoek je snel een nieuwe route om het juiste resultaat te behalen. Daarbij kijk je altijd vooruit en om je heen, naar relevante, nieuwe ontwikkelingen die je mee kunt nemen.

Functie eisen

Je bent een resultaatgericht teamplayer met goede communicatieve vaardigheden. Je neemt initiatief, je bent dienstverlenend en bent goed in staat de gebruikerswensen te vertalen naar functionele wijzigingen of ontwerpen. Je werkt zorgvuldig en weet problemen snel te doorgronden en op te lossen. Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het vakgebied, aangevuld met specifieke relevante trainingen en opleidingen (BISL /ITIL).

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die graag de handen uit de mouwen steekt om met teamgenoten een mooi resultaat te behalen. Jij brengt bovendien het volgende met je mee:

- 3 jaar ervaring als functioneel beheerder.
- Daarnaast heb je kennis van de processen op het fysieke domein (Stadsbeheer en Stedelijke ontwikkeling).
- Kennis van SQL voor rapportage en data analyse
- voorbereiden en begeleiden van software installaties, volgens OTAP principe voor het intake/ software distributie proces
- Pre kennis van Geografische informatiesystemen applicaties zoals ARIS, GBI, GISA, Neuron en MRS en/of gelijkwaardige systemen.
- Pre Apex kennis

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva