Basisarts gehandicaptenzorg

  • Category zorg-zorg overig
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9027312

Over de functie

Als basisarts in de gehandicaptenzorg bied je medische zorg aan een zeer gevarieerde cliëntgroep, maar ben je ook verantwoordelijk voor de begeleiding. De cliëntgroep bestaat uit cliënten met een licht verstandelijke beperking, meervoudige problematiek en eventueel bijeenkomende psychiatrische problematiek. Je werkt multidisciplinair samen en stemt af met familie en het netwerk. De zorgvraag is divers en dit maakt dat samenwerking met collega’s (van andere disciplines) belangrijk is en zorgvuldig moet worden uitgevoerd.

Als basisarts gehandicapten zorg werk je in een inspirerende omgeving en zet jij jouw kennis en vaardigheden in, in het belang van de cliënt. Je draagt bij aan een het meest optimale ondersteuningsaanbod voor de cliënten en je wordt als ervaren professional continu geprikkeld door complexe hulpvragen. Zie jij dit als een uitdaging?
Maandag® ontmoet graag professionals met hart voor de zorg. Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (Gehandicaptenzorg). Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

- Je bent een basisarts met een afgeronde opleiding geneeskunde;
- Je hebt een BIG-registratie;
- Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroepen;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

recruiter van de vacature

Nina Klunder

recruiter van de vacature

Nina Klunder