Consulent Inkomen

  • Category sociaal domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9027284

Over de functie

Kent de sociale wet- en regelgeving geen geheimen voor jou? En ben jij toe aan een nieuwe en lange opdracht waarin jij jouw expertise op het gebied van rechtmatigheid kan inzetten? Lees dan snel verder!

Voor een gemeente in de provincie Drenthe ben ik op zoek naar twee klantmanagers inkomen. Het betreft een opdracht voor minimaal 12 maanden (verlenging behoort tot de mogelijkheden) voor 24 tot 36 uur per week.
Van veelvoorkomende casuïstiek tot complexe dossiers, geen dag is hetzelfde in deze rol. Je beoordeelt aanvragen in het kader van Bijzondere Bijstand, uitkering, etc. Je beheert de dossiers en checkt deze op volledigheid. Vervolgens toets en analyseer je vanuit de wet- en regelgeving. De fraudegevallen pik jij er direct tussenuit!

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een HBO diploma richting SJD of recht;
• Je hebt aantoonbare ervaring als klantmanager inkomen binnen een gemeente;
• Je hebt aantoonbare ervaring in rechtmatigheid;
• Je bent beschikbaar per 2 januari 2018 (minimaal 12 maanden) voor een veelzijdige opdracht bij Maandag® waarin jij je expertise volledig in kunt zetten!

Wat biedt Maandag® jou?
Een vast dienstverband bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om bij diverse gemeentes aan het werk te gaan. Of het nou om een opdracht voor een korte of een lange termijn gaat, wij denken graag met jou mee!
Wij bieden jou een marktconform salaris (volgende de cao CAR UWO), waarbij je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. De reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Daarnaast bieden wij uiteraard een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld.
Via de Maandag Academy wordt je volop gestimuleerd om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Gedurende de opdracht zal je het contact blijven houden met jouw Maandag® vestiging.

Hebben wij jou interesse gewekt of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Floor Grimberg, recruiter Sociaal Domein.
T 0641785634
E floor.grimberg@maandag.nl

recruiter van de vacature

Floor Grimberg

recruiter van de vacature

Floor Grimberg